Целината и ябълките са най-добрите растителни храни за отслабване. Това заяви диетологът Анеква

...
Целината и ябълките са най-добрите растителни храни за отслабване. Това заяви диетологът Анеква
Коментари Харесай

Тези храни помагат да се избегне гладът при диета

Целината и ябълките са най-хубавите растителни храни за намаляване. Това заяви диетологът Анеква Годарт в изявление за Daily Mirror.

Годарт назова целината   " неповторима храна за диети ", защото съдържа по-малко калории, в сравнение с тялото се нуждае, с цел да я смила. В допълнение, тя е добър източник на антиоксиданти и оказва помощ за попречване на глада, продължи Годарт. Тя посочи, че целината е богата на бета-каротин и флавоноиди, които понижават възпалението в храносмилателната система и даже предотвратяват болести като рак.

Годарт счита ябълките за различен добър вид за намаляване. Според нея те са с високо наличие на фибри и пектин, които спомагат за регулирането на усвояването на мазнините в организма.

„ Плодовете като ягоди, боровинки и малини са с ниско наличие на захар, само че с високо наличие на антиоксиданти и фибри, което ги прави идеални за облекчаване на желанието за сладко “ , добави специалистът.

И най-после, Годарт посъветва да добавите броколи, карфиол и краставици към вашата диета. Тя уточни, че защото съдържат доста вода, фибри и съвсем никакви калории, ви дават чувство за задоволеност, само че не водят до напълняване.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР